Verhuisbedrijf Haarlem

Voordelig Verhuisbedrijf Haarlem | Gratis offerte | 24/7 Beschikbaar

Sadour verhuisbedrijf Haarlem

Het aanvragen van een offerte bij Sadour Verhuis Service voor uw verhuizing in Haarlem is eenvoudig: vul het aanvraagformulier in en klik op ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’. Binnen 24 uur ontvangt u een gedetailleerde offerte! Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Als u offertes aanvraagt bij meerdere verhuisbedrijven in Haarlem en omgeving, kunt u deze slim vergelijken. Veel van onze tevreden klanten kwamen bij ons terecht door onze offerte te vergelijken met die van de concurrent: wij voeren elke verhuizing uit voor een scherpe prijs!

Sadour Verhuis Service is de pionier in betaalbare verhuisservice in Nederland. Met jarenlange ervaring in verhuizingen werken wij efficiënt en voeren we elke verhuizing voordelig uit.”

Advies over verhuizen in Haarlem?

Wilt u deskundig advies voor uw verhuizing in Haarlem? Onze gerenommeerde verhuisadviseur staat voor u klaar. Geen enkele verhuizing in Haarlem is hetzelfde, daarom komt onze adviseur graag langs om een inschatting te maken van de benodigde kubieke meters voor uw inboedel. Tijdens dit kosteloze en vrijblijvende bezoek, dat ongeveer een half uur duurt, bespreken we de verhuiswerkzaamheden die u wilt uitbesteden. Binnen 2 uurtjes ontvangt u een gedetailleerde offerte met de kosten van uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Haarlem voor particuliere verhuizingen

Sadour Verhuis Service staat dagelijks paraat om particulieren en bedrijven te assisteren bij verhuizingen van, naar en binnen Haarlem.

Bij al onze verhuizingen leggen we de nadruk op professionaliteit, efficiëntie en betaalbaarheid. We streven ernaar om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden, zodat u budget overhoudt om uw nieuwe woning in te richten.

Onze ervaren verhuizers helpen u graag, zelfs met het verplaatsen van de meest uitdagende meubels. Of u nu naar een knus huis in het historische centrum van Haarlem verhuist, of als de meubels naar een hogere verdieping moeten worden getild, wij staan voor u klaar.

Dankzij ons team van veelal jonge verhuizers kunnen we de kosten van de verhuizing beperkt houden. Hierdoor fungeren wij als een betaalbaar verhuisbedrijf in Haarlem.

Bedrijfsverhuizing in Haarlem

Op zoek naar een bedrijfsverhuizing in Haarlem? Verhuisbedrijf Haarlem staat voor u klaar. Met een geschiedenis die teruggaat van 2018 tot heden, behoren wij tot een van de oudste verhuisbedrijven in Nederland. Onze ruime ervaring strekt zich uit over het succesvol verhuizen van bedrijven in Haarlem, waarbij we kantoren en magazijnen van verschillende omvang hebben verplaatst. Of het nu gaat om het inpakken van archieven, de- en montage van kantoormeubilair, het verhuizen van computerapparatuur of het inrichten van een nieuw magazijn, bij onze zakelijke verhuizingen nemen wij graag al deze zorgen uit handen. Voor meer informatie over zakelijke verhuizingen in Haarlem verwijzen we u graag naar onze bedrijvenpagina.

Meer informatie over verhuisbedrijf Haarlem volg ons op facebook

Dé- en montage van meubilair door een verhuisbedrijf Haarlem?

Heeft u professionele hulp nodig bij de- en montage van meubilair? Verhuisbedrijf Haarlem biedt deskundige diensten aan voor het vakkundig de- en monteren van uw meubels. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing, particuliere verhuizing of een andere situatie, wij beschikken over ervaren teams die zorgen voor een efficiënte en zorgvuldige behandeling van uw meubilair. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor de- en montage van meubilair.

Antiek- en kunst verhuizen

Verhuizing van antiek en kunst vereist bijzondere zorg en aandacht. Bij Verhuisbedrijf Sadour begrijpen we de waarde van uw antiek en kunstwerken. Onze gespecialiseerde teams zijn getraind om deze kostbare items op een veilige en secure manier te verhuizen. Of het nu gaat om schilderijen, sculpturen, antiek meubilair of andere waardevolle kunstobjecten, wij bieden professionele diensten voor het verhuizen van antiek en kunst. Neem contact met ons op voor een zorgvuldige behandeling van uw waardevolle bezittingen tijdens de verhuizing.

Meer informatie over verhuisbedrijf Haarlem volg ons op Instagram

Voordelig verhuisbedrijf Haarlem met verhuislift

Wilt u een verhuislift huren in Haarlem? Als modern verhuisbedrijf Haarlem beschikken wij over diverse verhuisliften, waarmee we moeiteloos uw spullen tot de 8e etage kunnen verplaatsen. Onze grootste verhuislift, gemonteerd op een auto, reikt tot de 8e etage en heeft een draagvermogen van 400 kg. Hiermee kunnen zelfs grote voorwerpen zoals een concertvleugel zonder problemen naar boven worden getild. Daarnaast hebben we ook kleinere verhuisliften die op lastige plekken, zoals een tuin of smalle steeg, kunnen worden opgebouwd. Met onze diverse verhuisliften verzekeren wij u een gemakkelijke en snelle verplaatsing van al uw spullen naar uw nieuwe woning.

sadour transport
sadour transport

Verhuizing doorgeven gemeente Haarlem

Bij een verhuizing naar of binnen de gemeente Haarlem is het belangrijk om uw adreswijziging tijdig door te geven. U kunt uw verhuizing vanaf 4 weken voor de verhuisdatum melden en zorg ervoor dat dit uiterlijk binnen 5 dagen na de verhuizing is voltooid. U kunt de wijziging eenvoudig online doorgeven via DigiD op de website van de gemeente Haarlem. Daarnaast is het mogelijk om dit persoonlijk te regelen in de publiekshal van het gemeentehuis. Op de website van de gemeente vindt u alle benodigde informatie, inclusief documenten en de openingstijden van het gemeentehuis.

Als u vanuit Haarlem naar een andere gemeente verhuist, schrijf uzelf dan in bij de nieuwe gemeente. Zij regelen vervolgens de uitschrijving bij de gemeente Haarlem.

Verhuist u binnen uw huidige gemeente? Geef dit dan aan bij de betreffende gemeente waar u woont. Als u naar een andere gemeente verhuist, meldt u dit bij de nieuwe gemeente, die de uitschrijving bij uw oude gemeente verzorgt.”

Verhuisbedrijf nodig in andere gebieden zoals –> verhuisbedrijf Zaanstad

Ontheffing verhuiswagen gemeente Haarlem

Als u een verhuiswagen of verhuislift in Haarlem wilt plaatsen, is hiervoor meestal een ontheffing vereist. U kunt de ontheffing schriftelijk aanvragen minstens 8 weken voor de start van de verhuizing. Voor de aanvraag van de ontheffing en precariobelasting geldt een vergoeding. De precariokosten bedragen €2,- per ingenomen vierkante meter. Bijvoorbeeld, als uw verhuiswagen 10 x 2,5 meter is, bedragen de precariokosten €50,-. Voor het plaatsen van een verhuislift zijn de kosten €186,-.

Indien uw straat moet worden afgesloten, is het noodzakelijk om een omleidingsplan bij de gemeente in te dienen. Soms is het ook vereist om verkeersregelaars in te zetten. U kunt de ontheffing aanvragen via deze link. Verhuisbedrijf Haarlem staat u natuurlijk graag bij bij de aanvraag van de ontheffing.

Gratis vrijblijvende offerte verhuisservice in Haarlem?

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via onze website of telefonisch. Bel ons op 06 87255040 of gebruik de knop rechts bovenaan deze pagina.

Ook is het mogelijk om via WhatsApp een offerte aan te vragen. Klik op het groene icoontje rechtsonder op deze pagina voor direct contact. Voor een snelle offerte kunt u foto’s of video’s van de te verhuizen inboedel sturen via WhatsApp, samen met de adressen van zowel het oude als het nieuwe verblijf en het type woning. Op basis hiervan ontvangt u doorgaans binnen enkele uren een offerte.

Sadour verhuisbedrijf staat klaar als uw betrouwbare verhuisservice ook in Amsterdam.

Beste Verhuisbedrijf Haarlem

Of u nu in het hart van Haarlem woont of aan de rand ervan, de ervaren verhuizers van Sadour Verhuisbedrijf Haarlem staan tot uw dienst. Wij zijn er om u vakkundig te verhuizen naar de bestemming van uw keuze.

Veelgestelde vragen

De kosten van een verhuizing variëren op basis van verschillende factoren:

 1. Moeilijkheidsgraad: Verhuizing van bijzondere items zoals een concertvleugel kan extra kosten met zich meebrengen.
 2. Type woning: Verhuizen naar een bungalow is vaak voordeliger dan naar een hooggelegen appartement.
 3. Volume (aantal m3): De omvang van uw inboedel beïnvloedt de kosten.
 4. Afstand: De afstand tussen uw oude en nieuwe woning speelt een rol in de prijsbepaling.

Als voorbeeld, het tarief voor een verhuizing van 40 m3 (gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een andere eengezinswoning in dezelfde buurt bedraagt doorgaans ongeveer € 1500 incl. btw. Voor ee

Bij het inpakken van uw boekenkast is het belangrijk rekening te houden met het gewicht van boeken, omdat ze vrij zwaar zijn. Het is raadzaam om niet de hele doos te vullen met bijvoorbeeld encyclopedieën. Er zijn speciale boekendozen verkrijgbaar die half zo groot zijn als standaard verhuisdozen. Mocht u alleen beschikken over reguliere verhuisdozen, dan is het beste om de doos voor de helft te vullen met boeken en de andere helft met lichtere spullen. Op deze manier zorgt u voor een gebalanceerde lading en maakt u het inpakken en verplaatsen van de dozen gemakkelijker.

Bij het plannen van uw verhuizing is het essentieel om te weten hoeveel inboedel u heeft, aangegeven in kubieke meters (m3). Het volume van uw inboedel is afhankelijk van diverse factoren:

 • Eenpersoonshuishouden: Gemiddeld 15-20 m3.
 • Stel zonder kinderen: Gemiddeld 25-30 m3.
 • Gezin met 2 kinderen: Gemiddeld 40-45 m3.

Houd er rekening mee dat elke inboedel uniek is, dus het is raadzaam om uw specifieke situatie te evalueren om een nauwkeurige inschatting te maken van het benodigde volume voor een vlotte en efficiënte verhuizing.

Het is begrijpelijk dat het lastig kan zijn om in te schatten hoeveel verhuisdozen je nodig hebt als je hier niet bekend mee bent. Veel mensen zijn verrast door de hoeveelheid dozen wanneer alles is ingepakt. Gemiddeld komt een gezin met 2 kinderen uit op ongeveer 120 verhuisdozen. Voor een stel zonder kinderen is het gemiddelde ongeveer 80 verhuisdozen, terwijl een alleenstaande doorgaans uitkomt op ongeveer 60 verhuisdozen. Deze schattingen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden, maar ze bieden een algemene indicatie voor het plannen van uw verhuizing.

Dient u op medische indicatie te verhuizen naar een aangepaste woning. Dan hebt u recht op een verhuiskosten vergoeding in het kader van de WMO. De vergoeding bedraagt € 2347,00 en is via de volgende link aan te vragen: Hoe vraag ik verhuiskostenvergoeding aan.

De kosten van een verhuizing variëren op basis van verschillende factoren:

 1. Moeilijkheidsgraad: Verhuizen van speciale items zoals een concertvleugel kan extra kosten met zich meebrengen.
 2. Type woning: Een verhuizing naar een bungalow is vaak voordeliger dan naar een woning aan het einde van een galerij op de tiende verdieping.
 3. Volume (aantal m3): De omvang van uw inboedel beïnvloedt de kosten.
 4. Afstand: De afstand tussen uw oude en nieuwe woning speelt een rol in de prijsbepaling.

Als voorbeeld, het tarief voor een verhuizing van 40 m3 (gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een andere eengezinswoning in dezelfde buurt bedraagt doorgaans rond de € 1200,00 incl. btw. Voor een verhuizing van 20 m3 (gemiddelde inboedel voor een alleenstaande) van een appartement naar een ander appartement in dezelfde buurt, ligt het tarief rond de € 750,00 incl. btw.