Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen 24/7 Beschikbaar en Voordelig

Particuliere verhuizingen in Amsterdam? Profiteer van betaalbare particuliere verhuisservices bij Verhuisbedrijf Sadour in Amsterdam. ✓ Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag ✓ Geschikt voor zowel grote als kleine verhuizingen ✓ 7 dagen per week beschikbaar! Ontvang snel een offerte en maak uw verhuizing stressvrij.

Wij zijn een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf in de regio Amsterdam en omstreken. Sadour Verhuisbedrijf, gevestigd in Amsterdam, heeft al meer dan 5 jaar een solide reputatie opgebouwd in particuliere verhuizingen.

Hoewel onze oorsprong in Amsterdam ligt, voeren wij verhuizingen uit in de nabije omgeving van Amsterdam en zelfs ver daarbuiten. Of u nu op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Haarlem of Zoetermeer, Sadour Verhuisbedrijf staat voor u klaar! Onze ervaring en toewijding zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt, ongeacht de afstand.

 • Gebruik ons interactieve aanvraagformulier en ontvang direct een schatting van de kosten voor uw verhuizing.
 • Dezelfde dag nog sturen wij u een vrijblijvende offerte met een persoonlijke schatting en eventuele toelichting.
 • Profiteer nu van een korting tot wel 30% op uw verhuisdag.
 • Maak het plannen van uw verhuizing eenvoudig en voordelig met Sadour Verhuisbedrijf.
Bereken uw verhuiskosten

Ooit gestart als een verhuisservice voor en door Sadour, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf dat diverse diensten aanbiedt. We verzorgen particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, woningontruimingen, seniorenverhuizingen, kleine verhuizingen en internationale verhuizingen.

In de beginjaren van Sadour Verhuis Service luidde onze slogan: “Professionele kwaliteit voor een mooie prijs”, en deze filosofie blijven we trouw:

Wij staan voor professioneel verhuizen, met behoud van hoge kwaliteit, maar wel tegen een betaalbaar tarief.

Meer informatie over verhuisbedrijf Zaandam volg ons op Instagram

Verhuis voordelig als particuliere verhuizingen door heel Nederland


Door de inzet van kosteneffectieve arbeidskrachten van Sadour Verhuizers, bieden wij u een voordelige verhuizing aan. Onze verhuizers zijn goed opgeleide professionals die effectief samenwerken in teams. Ze hebben allemaal een grondige verhuisopleiding gevolgd om u te verzekeren van een hoogwaardige en professionele service.

 • Met ons aanvraagformulier kunt u snel de kosten van uw verhuizing berekenen. Binnen enkele uren na uw aanvraag ontvangt u van ons een reactie met een persoonlijke en accurate schatting van de kosten.
 • Klik op de knop hieronder en bereken snel en vrijblijvend de kosten van uw verhuizing met Sadour Verhuizers!

Professionele verhuisservices tegen betaalbare tarieven.

Voor al onze verhuizingen bij Sadour Verhuis Service staat professionele service tegen een betaalbare prijs centraal. Wij zijn een toegewijd verhuisbedrijf dat zich inzet voor het leveren van de hoogste kwaliteit. Een opvallend kenmerk van onze dienstverlening is de scherpe prijs die wij hanteren bij elke verhuizing. Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit niet altijd gepaard hoeft te gaan met hoge kosten.

Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuisbedrijf Haarlem

Bent u benieuwd naar hoe voordelig én goed wij uw verhuizing kunnen uitvoeren? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Overtuig uzelf van onze aantrekkelijke prijsstelling en professionele dienstverlening.

Meer informatie over verhuisbedrijf Zaandam volg ons op facebook

Grote verhuizingen en kleine verhuizingen

Of het nu gaat om grote verhuizingen of kleine verhuizingen, bij Sadour Verhuis Service staan we klaar om u te helpen. Ongeacht de omvang van uw verhuisproject, bieden wij professionele dienstverlening en zorgen we voor een soepele overgang naar uw nieuwe locatie. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze werkzaamheden bij particuliere verhuizingen:

Sadour Verhuis Service biedt veelzijdige diensten voor verschillende particuliere verhuizingen, waaronder:

 1. Kleine en grote particuliere verhuizingen:
  Of het nu gaat om een klein appartement of een ruime woning, wij zijn inzetbaar voor verhuizingen van elke omvang.
 2. Van stoep tot stoep verhuizingen:
  Wij verzorgen het gehele verhuisproces, van laden tot lossen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
 3. (De)monteren van meubels:
  Onze ervaren verhuizers kunnen meubels demonteren voor een veilig transport en deze weer monteren op de nieuwe locatie.
 4. Meubel en/of witgoed transport en aansluiten van witgoed:
  Wij regelen het transport van meubels en witgoed, inclusief aansluiting op de nieuwe locatie indien nodig.
 5. Ontruiming van particuliere woningen:
  Wij helpen bij het leeghalen van woningen, inclusief het afvoeren van onnodige spullen.
 6. Bezemschoon opleveren van de woning:
  Na de verhuizing zorgen we ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.
 7. Afvoer van puin of grofvuil:
  Het afvoeren van puin en grofvuil wordt ook door ons geregeld.
 8. Motor of scootervervoer middels trailer:
  Wij bieden vervoersoplossingen voor motoren en scooters met behulp van een trailer.

Naast particuliere verhuizingen zijn wij ook beschikbaar voor bedrijfsverhuizingen en internationale verhuizingen. Als uw specifieke verhuizing hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Vrijblijvende offerte voor uw particuliere verhuizingen

Bereken eenvoudig de kosten van uw verhuizing met ons interactieve aanvraagformulier, ontvang dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte en profiteer van een korting tot wel 30% op uw verhuisdag.

Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen, maar als verhuisbedrijf nemen wij dat graag van u over! We denken met u mee om uw verhuizing zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Begin met het aanvragen van een vrijblijvende offerte via ons interactieve aanvraagformulier. Direct ontvangt u een schatting van de kosten voor uw verhuizing. Nog dezelfde dag sturen wij u een offerte op maat. U heeft vervolgens de vrijheid om te kiezen welke diensten u wilt afnemen en welke u eventueel zelf wilt uitvoeren. Kosten kunnen aanzienlijk worden bespaard door bijvoorbeeld zelf inpak- of sjouwhulp te regelen.

Sadour Verhuis Service is gevestigd in Amsterdam, maar is ook werkzaam in steden zoals:

 • Verhuisbedrijf Den Haag
 • Verhuisbedrijf Utrecht
 • Verhuisbedrijf Rotterdam
 • Verhuisbedrijf Hilversum

Kijk voor onze andere steden onderaan de pagina. Zelfs als u buiten de vermelde plaatsen wilt verhuizen, kunt u altijd contact met ons opnemen, en dan bekijken we graag de mogelijkheden voor u. In veel gevallen staat Sadour Verhuis Service bekend als een van de meest voordelige verhuisbedrijven.