verhuisauto met chauffeur

Voordelige verhuisauto met chauffeur voor 24/7 Beschikbaar

Wat we u bieden

Onze ervaren verhuisauto met chauffeur garandeert een vlotte en onbeschadigde overdracht van al uw meubels en machines, van vertrek tot aankomst. Of het nu gaat om particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen, wij staan paraat om u professioneel te ondersteunen. Verhuizen is geen dagelijkse bezigheid, maar met onze expertise kunt u er zeker van zijn dat het goed gebeurt!

verhuisauto met chauffeur

Voor slechts €55,- per uur, inclusief BTW, kunt u gebruikmaken van onze diensten met een ervaren chauffeur en verhuisauto. Verhuizen is een intensief en tijdrovend proces, met veel aspecten om rekening mee te houden. Bij Sadour verhuizingen streven we ernaar om uw waardevolle tijd te maximaliseren en uw stress tot een minimum te beperken.

Ooit gestart als een verhuisservice voor en door Sadour, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf dat diverse diensten aanbiedt. We verzorgen particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, woningontruimingen, seniorenverhuizingen, kleine verhuizingen en internationale verhuizingen.

Verhuisbedrijf Zaanstad


UW CHAUFFEUR MET VERHUISAUTO STAAT KLAAR!

Verhuizingen komen in allerlei soorten en maten, en bij Sadour Verhuisbedrijf in Zaandam zijn we voorbereid op elke klus. Het veilig vervoeren van uw meubilair en machines is een cruciaal onderdeel van elke verhuizing. Wij begrijpen het belang van een vlekkeloze en efficiënte rit om schade te voorkomen. Sadour Verhuizingen in Zaandam is een professioneel bedrijf dat bekend staat om kwaliteit en vertrouwen van het hoogste niveau. Onze chauffeurs hebben ruime ervaring en zijn allemaal in het bezit van een B-rijbewijs voor verhuisauto. In samenwerking met onze verhuizers voeren zij jaarlijks meer dan 1000 succesvolle verhuizingen uit.

Meer informatie over verhuisauto met chauffeur volg ons op Instagram

UW VERHUIZING ZELF REGELEN

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren, maar niet over een verhuisauto en een ervaren chauffeur beschikt, is het inhuren van een chauffeur ideaal. Onze chauffeurs zorgen voor een efficiënte en veilige indeling van uw inboedel in de verhuisauto en assisteren bij het laden en lossen. Voor slechts €55,- per uur (inclusief btw, met een minimum van 2 uur), kunt u gebruikmaken van onze gecertificeerde verhuisauto chauffeurs. Dit tarief geldt vanaf het moment dat de chauffeur vertrekt tot aan uw bestemming. Bovendien worden er binnen een straal van 20 kilometer geen reiskosten in rekening gebracht. Voor verplaatsingen buiten deze regio vragen wij €0,79 per kilometer.

Meer informatie over verhuisauto met chauffeur volg ons op facebook

Grote verhuizingen en kleine verhuizingen

Gaat om grote verhuizingen of kleine verhuizingen, bij Sadour Verhuis Service staan we klaar om u te helpen. Ongeacht de omvang van uw verhuisproject, bieden wij professionele dienstverlening en zorgen we voor een soepele overgang naar uw nieuwe locatie. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Particuliere verhuizingen
Particuliere verhuizingen

NEEM CONTACT OP VOOR UW VERHUIZING

Indien u meer informatie wenst over onze chauffeurs of gebruik wilt maken van hun diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 uur en 21.30 uur op telefoonnummer 0687255040. Onze verhuiswagen zijn beschikbaar zeven dagen per week (met een reserveringstermijn van 24 uur).

Vrijblijvende offerte voor uw particuliere verhuizingen

Bereken eenvoudig de kosten van uw particuliere verhuizing met ons interactieve aanvraagformulier, ontvang dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte en profiteer van een korting tot wel 30% op uw verhuisdag.